Apple, Yeni Yılda Ferrari Modeliyle Gelebilir!

Çin'de ortaya çıkan rapora göre Apple 2017 yılında 3 yeni iPhone modelini tanıtacak..

2017 yılında 3 yeni iPhone modeliyle gelmesi beklenen Apple ailesini genişletmek istiyor. Çin kaynaklı raporlara göre 2017 yılında beklenildiği gibi Apple iPhone 7S ve iPhone 7 Plus modellerini tanıtacak ancak Çin'de ortaya çıkan rapora kod adı Ferrari olan 3. bir model ortaya çıktı.

Hatırlayacağınız üzere daha önce Apple, iPhone SE ve iPhone 5C ile iki özel model çıkartmıştı. Apple'ın daha küçük daha uygun fiyatı bir telefon çıkarıp çıkarmayacağı ise henüz belli değil. Belki de Ferrari kod adlı olan telefon beklenilenin aksine daha büyük daha pahalı bir telefondur. Elbette şuan bunlar Çin kaynaklı raporların iddiası.

Yeni modellerinde plastik OLED ekranı kullanması beklenen Apple Ferrari kod adına sahip olan bir cihaz ile sağlam bir ürün sunacaktır. Ürünün kod adı bizlere hem bunu çağrıştırıyor hem de pahalı olabileceğiniz. Bununla birlikte Apple'ın çift SIM kart patent başvurusu da akıllara gelmiyo değil. Belki de çift SIM kart iPhone modeli de olabilir. Bakalım önümüzdeki günlerde Apple, nasıl adımlar atacak..

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.