Samsung Galaxy S6 Edge Komidin Üzerindeyken Alev Aldı!

2016 yılının başları Samsung için iyi başlamış olabilir ancak yılın son demlerinde bile kötü günler yaşadığı ortada..

Güney Koreli teknoloj devi Note 7 patlamasını takiben çok şansı olmadığı için cihazları toplama kararı aldı. Ard arda yaşanan patlama olaylarının daha fazla olmaması için Note 7'leri topladığından dolayı maddi manevi zarara uğramıştı. Yılın başında iyiyken yılın ortalarından bu yana kötü giden Samsung'a bir kötü haber daha geldi.

Bu kez patlayan Samsung Galaxy S6 Edge oldu. Kullanıcı fotoğrafları Reddit üzerinden paylaşarak gece telefonu yatakta bulundurmadığını komidin üzerinde olduğunu uyandığında ise patladığını gördüğünü belirtti. Konuyla ilgili Samsung operatörüyle görüştüğünü iddia eden kullanıcı bunun sonucunun ne olacağının belli olmadığını Samsung'a daha önce tleefonuyla ilgili bir problem yaşamadığını, aşırı ısınmadığını belirtti. Kullanıcı Afrika'da çektiği fotoğrafları özleyeceğini ancak hiçbir yaralanma olmadığına sevindiğini sözlerine ekledi.

Konuyla ilgili herhangi bir rapor hazırlanmadığı için Samsung Galaxy S6 Edge cihazının patladığı patlamadığıyla ilgili birşey söylemek mümkün değil. Samsung ile irtibate geçen kullanıcı anlaşılan o ki iade yahut değişim hakkında birşey konuşmamış..

Peki siz yaşanan bu patlama hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.