Instagram Yenilendi!

Popüler fotoğraf ve video paylaşma - izleme platformu olan ve Facebook tarafından satın alındıktan sonra hızlı büyümesine devam eden Instagram kendini yeniledi!

Pek çok yerde Instagram'ın tasarımının değişeceği iddia ediliyordu. Pek çok kesim tarafından artık geri kalmış olarak ifade edilen Instagram'ın tasarımının yenilenmesini istemişti. Ve Instagram gelen olumsuz tepkilerin sonucunda tasarımında önemli değişikliğe gitti ve baştan aşağıya yenilendi.


Instagram'ın tasarımsal değişikliğinden sadece Instagram etkinlenmedi. Instagram'ın diğer uygulamaları da bu değişiklikten nasibini aldı. Yani Instagram'da ki bu değişiklik başta instagram olmak üzere, Layout, Boomerang ve HyperLapse'ın tasarımları ve simgeleri baştan aşağı yenilendi.


Instagram'ın yeni tasarımının ayrıntılarına gelecek olursak, eski tasarımda ki sıkıcı ve donuk renkler yerini daha yumuşak ve cnalı renklere bıraktı. Kullanıcıda oldukça hoş bir izlenim bırakan Instagram'ın uygulamasının içinde de yine beyaz renk tercih edilmiş.
Instagram'ın bu tasarımı şu an AppStore ve Google Play Store'da aktif halde. Yeni Instagram tasarımını kullanmak isteyen kullanıcılar uygulamarını marketlerinden güncelleyebilir.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?