Instagram'da Haber Kaynağı Yeniliği!

Popüler video ve resim yükleme sitesi Instagram bilindiği gibi son zamanlarda pek çok yeniliklerle karşımıza çıkıyor. Instagram bir yeniliğini daha hayata geçirdi!

Facebook'un satın aldığı ve fotoğraf ve video denilince akla ilk gelen sosyal ağlardan olan Instagram Facebook gibi haber kaynağına geçiyor. Instagram tıpkı Facebook gibi daha çok beğenilen gönderileri daha yukarılara taşıyacak.

Instagram'ın bu yeniliği ilk olarak Amerika'da devreye girdi ve test aşamasında. Instagram'ın bu özelliğini yakında tüm dünyada kullanıma açılması bekleniyor. Instagram'a gelen sadece haber kaynağı yeniliği değil. Instagram'ın "Gözat" sekmesi de sil baştan yenilenecek. Bakalım Instagram'ın bu yenilikleri ülkemizde ne zaman kullanıma açılacak.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?