Mobil Facebook Üzerinden Mesajlaşmak Artık İmkansız!

Mesajlaşma alanında pek çok yenilik yapan Faceook bilindiği gibi Messenger adında yeni platformunu kullanıyordu. Facebook mesajda artık tek yerde toplanıyor

Sosyal medya sitelerinde lider olan Facebook bilindiği gibi çok uzun zamandır mesajlaşmayı Messenger platformu üzerine kaydırmıştı.

Ülkemizde bir zamanlar 0.facebook.com iler ücretsiz gezinme ve mesajlaşma hizmeti sunan Facebook bilindiği gibi artık bu siteyi kapatmış ve hatta Messenger uygulamasına ağırlık vermeye başlamıştı. Facebook'un bu hareketi pek çok kullanıcının tepkisinii çekse de Facebook bu davranıştan vazgeçmiyor. Facebook'un bu Messenger projesinden itibaren mobil siteden mesajlaşmak mümkündü. Ancak Facebook'un aldığı son kararla artık bu durum tarih oluyor. Yani Facebook kullanıcıları artık mobil Facebook üzerinden mesaj alıp gönderemeyecekler.

Facebook'un önümüzdeki haftalarda hayata geçireceği bu özellik bakalım kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?