Instagram'ın Yeni Özelliği Kullanımda!

Instagram yeni özelliğini Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sundu. Yeni özellik ile çevrenizdekileri daha kolay keşfedebileceksiniz...

Facebook'un sahibi olan Instagram yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Instagram, şimdi ise geçtiğimiz yıllarda kullanıma sunduğu keşfet bölümü için yeni bir özelliğini kullanıcılarına sundu. Instagram'ın yeni keşfet özelliği ile çevrenizde olup biteni keşfet bölümünden takip etmeniz mümkün.

Konum hikayeleri ve konu etiketi olarak isimlendirilen bu özellik ile Keşfet'i açtığınızda üst kısmında bütün bulunduğunuz yerden paylaşıllan çeşitli hesaplardan gelen hikayelerle dolu hikayeyi görebileceksiniz.

Aramış olduğunuz yerde yeterli sayısa hikaye paylaşılmıyorsa konum sayfasında o konuma ait bir hikaye görebilirsiniz. İlgi alanlarınıza yönelik hikayelerle bağlantı kurmanıza yardımcı olmak için konu etiketi hikayelerini de kullanıma sundu. Konu etiketi için arama yaptığınızda, konu etiketi sayfasında taşlıca gönderilerin üzerinde bir hikaye görmeniz mümkün.


Konum veya konu etiketi hikayelerine dahil olabilmek için, hikayenize bir konum veya konu etiketi çıkartması eklemeniz gerekiyor. Instagram 10.22 sürümü ile gelen bu yeniliği kullanmak için uygulamayı güncellemeniz yeterli olacaktır.

Siz Instagram'ın yeni özelliğini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.