Instagram'ın Yepyeni Özelliği!

Instagram'ın hikayeler özelliğine yeni özellikler eklendi...

Instagram Hikayeleri, aileniz, sevdikleriniz, arkadaşlarınız ile geçirmiş olduğunuz günün resim ve videolarını slayt gösterisi biçiminde yayınlamanızın bir başka yoludur. Instagram'ın hikayeler özelliğinde yayınladığınız resim ve videolar 24 saat sonra otomatik olarak silinir. Ancak arkadaşlarınızın yayınladığı resim veya videolara yanıt vermeniz için yeni özeliik kullanıma sunuldu. Bir Hikayeye cevap vermeniz için yapmanız gereken tek şey, görüntüleme sürecinde kamera düğmesine dokunmanız olacak.

En dikkat çekici kısmı ise çıkartmalar, yüz filtreleri ve daha fazlası gibi kullanabileceğiniz fotoğraf araçlarından herhangi birisini kullanabilirsiniz. Orijinal hikayenin boyutunu değiştirebilen ve etrafında dolaşabilen bir çıkartma alabilirsiniz. Kendi Hikayelerinizden birine yanıt alırsanız, bunu gelen kutusunda görürsünüz. Görüntülemek için üzerine dokunmanız yeterli.

Bu yeni özellik, bugün Instagram'ın iOS sürümü ve Google Play Store'da bulunan Android sürümünün10.28 ve üstü sürümler için kullanıma sunuldu.


Siz Instagram'ın yeni özelliklerini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.