Intel'in Akıllı Saati; RunIQ Karşınızda!

Intel'in yeni akıllı saatleri görücüye çıktı. İşte RunIQ'nun fiyatı ve özellikleri..

New Balance ile geliştirilmesi sürdürülen RunIQ sporcular için özel olarak üretilen bir saat olarak CES kapsamında tanıtıldı. Hatırlarsanız geçtiğimiz yıl New Balance, Intel bünyesine katılmış olup özellikle bilgisayar işlemcilerini üreten bir firmanın New Balance ile anlaşması tüm dikkatleri üstüne toplamıştı. Bugün gerçekleşen CES kapsamında ise bu birlikteliğin ilk ürünü tanıtılmış oldu.

Intel'in yeni saati RunIQ'un özellikleri ve fiyatı!

1.39 inç AMOLED ekranla gelen saat Intel'in Z34XX işlemcisini kullanıyor. 4 GB depolama alanı ve 512 MB RAM depolama alanıyla bizleri karşılayan akıllı saatin diğer özellikleri arasında kalp ritmini ölçme gibi her akıllı saatte yer alan özellik bulunuyor. Kalp ritminizi takip edip GPS'yi aktif hale getirirseniz sürekli olarak 5 saate iniyor.

Bluetooh yada Wi-Fi bağlantılarıyla Android akıllı telefonlarınızla bağlantı kurmanıza imkan sağlayan saat sporcular için PaceIQ adında Bluetooh kulaklıkta bulunduruyor.

Intel'in yeni akıllı saatinin fiyatı ise 299 dolar olup bu saate sahip olmak isteyenler bu mevlayı gözden çıkarmalı. Intel'in yeni akıllı saatinin ön siparişleri ise başlamış durumda.

Peki siz Intel'in New Balance ile ortaklığından ortaya çıkan saati nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.