Dünyanın İlk Termal Aksiyon Kamerası FLIR DUO Tanıtıldı!

FLIR DUO dünyanın ilk termal aksiyon kamerasını CES kapsamında tanıttı.

Termal görüntüleme şirketi Flir, yeni DUO kamerasını tanıttı. Aksiyon kamerası ile birlikte bir ilke imza atan FLIR bir ilke imza atarak aksiyon kamerası çıkardı. Suya dayanıklı, titreşim önleyici gibi sistemler üzerine kurulu olan FLIR DUO aksiyon kamerası sektöründe öne çıkmaya devam ediyor. Uzun bir süredir termal kamera üretimi yapan firma dünyanın ilk termal aksiyon kamerasıyla CES 2017'de hayranlarının karşısına çıktı.

Bununla birlikte Duo modelini kullanıcıların aksiyon dolu sahneleri çekmek yerine günümüzün popüler cihazlarından biri olan drone'lar ile kullanması için üreten firmanın kameraları 160x120 çözünürlüklü olup ikinci kamerası ise 1920x1080 piksel çözünürlüğünde.

Firmanın üretmiş olduğu her iki kamera aynı anda çalışma gösterebiliyor. Bu sayede kullanıcılara farklı deneyimler sunulmuş oluyor. Normal kameralar ile tam olarak seçilmeyen objeleri termal kamerayla seçmek mümkün olacak. İki kameranın birleşmesi de günümüz aksiyonu kameralarıyla aynı boyutlarda olan cihazla birlikte sunulan FLIR Tools yazılımı ile birlikte kaydettiğiniz görüntülerin de detaylı analizini yapmanız mümkün.

Hem amatör hemde profesyonel kullanıcıların hoşuna gidecek olan termal aksiyon kamerası yeni görüntü işlemcisine sahip olup bir önceki modele göre daha etkileyicidir. FLIR Duo kamerasının iki versiyonu yakında piyasada olacak. Bunlardan biri 1000 dolar diğeri ise 1300 dolar fiyat etiketiyle alıcı bulacak.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.