LG'nin Kalemli Telefonu Stylo 3 Resmen Tanıtıldı!

LG'nin üst düzey özelliklere sahip orta segment telefonu kalemli LG Stylo 3, CES kapsamında tanıtıldı. LG Stylo 3'in özellikleri haberimizde..

Note 7 gittiğinde kalem donanımlı bir alternatife ihtiyacınız oldu mu? Neredeyse tüm işlemleri kalem desteğiyle yapabileceğiniz LG'nin bütçeye daha uygun bir alternatifi CES 2017 kapsamında duyuruldu. Orta sınıf olan telefon uygun fiyatlı olmasıyla ön plana çıkıyor.

LG Stylo 3, 3GB RAM ile güçlendirilmiş olup Android işletim sisteminin 7.0 Nougat'ın son sürümünü kullanıyor. MediaTek octa-core işlemciyle çalışmasını sürdüren LG Stylo 3'ün gerçeğe yakın yazma ihtiyaçlarını karşılayabileceği şık bir kalemi bulunuyor.

Bir kalem ile donatılmışken daha ılımlı özellikler sunan LG Stylo 3, kalemi belirgin bir şekilde cihazdaki yerini alıyor. CES kapsamında incelenen telefonun Note 7 kalemine göre daha rahat olduğu belirtildi. Ancak bazı inceleyenler ise LG Stylo 3'ü minimalist buldu.

Elbette bu bir amiral gemisi değil. Bundan uzak ve çok daha az bir ödeme yapıldığı için özelliklerinin normal düzeyde seyretmesi kullanıcılar için süpriz olmamalı. Kalem desteğine performans özelliğine göre daha değer veren kullanıcıların sevebileceği bir telefon olduğunu söylemek mümkün. Stylo 3, premium telefon olarak adlandırılmasa da, 5.7 inç ekranda kavisli 2.5D cam panel bulunduruyor olmasıyla öne çıkıyor. Bu sayede çok daha pahalı telefonlara daha kolay uyum sağlıyor.

64 GB dahili depolama alanı ile 1.5 GHz'de çalışan MediaTek octa-core işlemcisine sahip. Stylo 3 ayrıca 13 megapiksellik kamera lensinin altında entegreli parmak izi teknoloji ile geliyor. Hem ön hemde arka kapağında 13 megapiksellik kamera bulunduruyor. Düşük ışıklı ortamlarda bile iyi bir kamera deneyimi sunmayı amaçlayan telefon 120 derecelik geniş açılı kamerasıyla daha iyi manzara fotoğrafları elde etmenize olanak sağlıyor. Ayrıca ön kapağında gelişmiş selfie kamerasıyla kalabalık arkadaş gruplarınızla bile iyi deneyimler yaşayabilirsiniz. Çıkarılabilir olup 3,200mAh pil kapasitesine sahip. Stylo 3'ün fiyatı hakkında henüz net bir açıklama yok elimize geçen bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

LG'nin orta segment telefonu Stylo 3'ün özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.