PlayStation 4 VR, 24 Ocak'ta Türkiye'de Olacak!

2016 yılının sonlarına doğru duyurusu gerçekleşen sanal gerçeklik gözlüğünün ülkemizdeki fiyatı ve çıkış tarihi sonunda belli oldu.

Sony'in gözde sanal gerçeklik gözlüğü nihayet ülkemizde!

Bir süredir beklenen ancak PlayStation 4 VR'nin fiyatı ve çıkış tarihi hakkında henüz net birşey yoktu. PlayStation Türkiye hesabından vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda bekleyen kullanıcılarını mutlu etti. Twitter'da verilen bilgilere göre Ocak'ta Türkiye satışı başlayacak.PlayStation VR'nin keyfini yaşamak isteyen kullanıcılar 1700 TL'yi gözden çıkarmalı.

Sony'in tüm konsollarıyla uyumlu bir şekilde çalışması beklenen PlayStation VR'nin oyun konsoluna bağlandıktan sonra aynı konsola PlayStation Camera aksesuarları dahil edildiğinde sanal gerçeklik dünyasına adım atmış olacak.

5.7 inç OLED ekran sarmalayıcı bir oyun deneyimi sunan PlayStation VR ile 360 derece görüş açısına sahip oluyoruz. Bununla birlikte gerçekten iyi deneyimler yaşamak kaçınılmaz olacaktır. Nefes kesici bir dünyanın parçası haline gelen PlayStation VR diğer yandan doğrudan TV ekranına yansıtılarak arkadaşlarınızla yahut aile bireylerinizle keyifli anlar yaşayabiliyorsunuz.

PlayStation VR'nin teknik özellikleri
Ürün Adı: PlayStation VR

Ürün Kodu: CUH-ZVR1 Serisi

Ekran: OLED

Ekran Boyutu: 5,7 inç

Çözünürlük: 1920 x RGB x 1080 (960 x RGB x 1080)

Yenileme Hızı: 120 Hz, 90 Hz

Görüş Alanı: Yaklaşık 100 derece

Mikrofon: Entegre

Sensörler: İvme ölçer, jiroskop

Bağlantı: HDMI, USB

Neredeyse PS4 Pro ile aynı fiyata satılan PlayStation VR'yi satın almayı düşünüyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.