iPhone 8, Galaxy S8 ile Rekabet Edebilir!

Samsung ve Apple, yeni akıllı telefonlarıyla birlikte sert bir rekabete girebilir. Galaxy S8 ve iPhone 8 karşı karşıya gelecek!

iPhone 8 ve Galaxy S8! Apple ve Samsung'un amiral gemisi akıllı telefonları için 2017 yılında büyük planları var. Ancak Apple'ın planları 8 ay sonra gerçekleştirilecek. Samsung diğer yandan herkesin Note 7 felaketini unutmasını sağlayacak yeni nesil amiral gemisi Galaxy telefonunu piyasaya sürdükten sadece birkaç ay sonra iPhone 8 tanıtılacak. Şimdiye kadar duyduğumuz özellikler ile Galaxy S8 için etkileyici bir cihaz olduğunu söyleyebiliyoruz. Qualcomm'un yeni işlemcisi ile birlikte gerçekten iyi performans sunmayı amaçlayan telefon iPhone 8 ile rekabete girecek.
Qualcomm'un yeni işlemcisinin yeniliklerini öğrenmek için buradan haberimize ulaşabilirsiniz.

Haftaya başladığımız bugünden yana şimdiye kadar duyduğumuz her Galaxy S8 söylentisini kapsamlı bir şekilde yayınladık. Şimdi Samsung'un yeni nesil Galaxy S telefonun neye benzeyeceğini kontrol etmenin tam zamanı. Ortaya çıkan söylentiler ile birlikte şimdiye kadar bir iPhone'da görmediğimiz herşey olacak.

İlginç bir olayda bazı raporlar bu iPhone'un onuncu yıl dönümü iPhone yenilemesinin Samsung'un son birkaç yıldır amiral gemisi akıllı telefonlarında kullandığı tasarıma benzer yeni bir tasarıma geçeceği söz konusu. Yıllarca Samsung, Apple'ın yaptığı herşeyi ve herşeyi koparan bir şirketti.

Samsung, öyle ki Android mühendislerine iPhone'ları piksel piksel nasıl kopyalacağını göstermek için bir rehber hazırlamıştı. Şirketler her zama ilham alıyor. Ama Samsung adeta yeni bir seviyeye geçti. 2017 yılında hızlı bir şekilde ilerlemek isteyen Samsung, ezeli rakibi Apple'ı da geçmek istiyor. Apple'ın planlarında şimdilerde ikonik çift eğimli kenarlar yer alıyor. Samsung'un ekranları kalite ve teknoloji bakımından yıllarca eleştirildi. Ancak son olarak iPhone'da bulunmayan bir özellik ekleyerek dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

Bu noktada bu raporların ne kadar olduğunu bilemiyoruz. iPhone 8'de kavisli ekran görebilir miyiz tam olarak net birşey yok çünkü hatırlayacak olursanız iPhone 6 piyasaya sürülmeden önceki söylentiler telefonun kavisli bir cam yüzüne sahip olmasıyla ilgiliydi. Ancak böyle birşey sadece dedikodu olarak kaldı.

Grafik tasarımcı Veniamin Geskin geçmişte dikkatiniçektiği birkaç akıllı telefon konseptini baz alarak Galaxy S8 üzerindeki görüşlerini birkez daha ortaya koydu. Geskin, güvenilir kaynaklardan birkaç sızıntıya ait bilgileri kullanarak Galaxy S8 cihazına ait görüşlerini ortaya koyan bir konsept hazırladı.

Son çıkan haberlere göre, Samsung Apple'ın iPhone 8'de yaptığı rivayetinde olduğu gibi Home düğmesinin parmak izi tarayıcısını ekran içine gömecek.

Bu yıl sert ciddi bir rekabet söz konusu olur mu?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.