iOS 10.3, Sinema Modu Neler Getiriyor?

Apple'ın yeni güncellemesine tiyatro modunu kullanıcılara sunmaya hazırlandığı günlerdir konuşuluyor. Peki iOS 10.3 güncellemesi neler getirecek?

Apple'ın iPhone'lar ve iPad'ler için bir sonraki yazılım güncellemesi sinemada kullanılacak özel bir modu içerebilir. Dolayısıyla karanlık mod geleceğinin bir işareti de olabilir. Apple'ın iOS 10.2 birkaç haftadır çıktı ancak yeni dedikodular da hemen arkasından geldi. Teknoloji şirketinin bu ay başka bir yazılım güncellemesi yayınlayacağı öne sürülüyor. Sonny Dickson'a göre bir sonraki mod Sinama yahut Tiyatro Modu!

iOS 10.3 güncellemesinin 10 Ocak'ta gelmesi beklenen bir durum. Kontrol merkezinde uçak şeklinde bir simge olarak görünen "Uçak Modu"na benzer bir şekilde Sinema Modu da patlamış mısıt benzeri bir simge olarak görünüyor. Bununla birlikte Apple, zaten sinema salonlarında kullanılan benzer teknolojiyi açıklayan bir patente sahip. Böyle birşey yapması süpriz olmayabilir.

Apple'ın final sürümü yayınlamadan daha 10.3'ün yakın zamanda test edilmeye başlayacağı haberleri gelince kullanıcılar da heyecanlanmaya başladı. Bu güncelleme ile birlikte karanlı modun gelişmiş halini görmemiz şuan için kuvvetle muhtemel.

Apple cihazlarının ışığının rahatsızlık vermemsi için getirilen bir yenilik olarak görülüyor. Bu mod ile birlikte iPhone ve iPad kullanıcıları iOS cihazların ekran ışığı tamamen kısılarak hem çevresine hemde kullanıcıya rahatsızlık vermesinin önüne geçilmiş olacak.

Peki sinema modunun olmasını istiyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.