iOS 10.3 ve iOS 10.3.1 için Jailbreak Haftaya Yayınlanabilir!

Uzunca bir süredir sesi soluğu çıkmayan jailbreak dünyasından müjdeli haber geldi. Pangu ekibiyle ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Söz konusu jailbreak için Pangu Team, uzun süredir yaptıklarının meyvesini almaya başladı. Çin'de yönetien bir ekip jailbreak yapmayı başardı. Ve önümüzdeki hafta halka açık bir şekilde sunulacağı belirtildi.

Dahası, daha önce de belirttiğim gibi, bu 64-bit geniş uyumluluk sürümüdür bu nedenle iPhone 6/6 Plus ve iPhone 6S / 6S Plus gibi daha eski cihazlar da uyumlu olacaktır. Daha da heyecan vericidir ki, jailbreak olayına katılan biri tarafından yapılan bir tweet'e göre bir hafta içinde serbest bırakılabilir.

Reddit kullanıcıları, @qwerty860320'nin bazı yorumlarını çözmekte ve bir tanesi jailbreak'in bir hafta içinde serbest bırakılacağı açıklandı. Luca Todesco'ya benzer bir Twitter adıyla olsa da, açıkçası, bu hesabın gerçekliği tartışmaya açıktır. İddiaya göre Pangu, herşeyi planlamış ve önümüzdeki hafta bir süre kamuoyuna iOS 10.3.1 jailbreak'i yayınlamayı hedefliyor. En azından bu haberin kaynağının iddia ettiği bir durum.

Şahsen, şu anda bu jailbreak için nefesinizi tutmamayı öneriyorum, çünkü işlerin yol boyunca belirgin bir şekilde değişebileceği gibi güçlü bir ihtimal var. Resmi olarak Pangu'un kendisinden hiç söz etmiyoruz ve bu noktadaki tüm spekülasyonlar gözleri önünde bulunduruyoruz.

Destekleyeceği söylenen cihazlar;

iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone SE, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad Pro ve iPod Touch 6G.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.