iOS 11 ile WiFi Şifre Derdine Son!

iOS 11 ile birlikte gelen yeni özellik sayesinde artık kullanıcılar Wi-Fi şifresinin derdinden kurtuluyor. Peki nasıl mı?

iOS 11'in şüphesiz birbirinden güzel yeni özellikleri var. Yeni özelliklere kavuşan Apple cihazlarında artık Wi-Fi şifresini unutma, yanlış yazma gibi sorunlar artık buhar oluyor. Apple, iOS 11'de kullanıcılar arasında hızlı bir şekilde şifre paylaşımına imkan veren yeni bir özelliği aktif ediyor.

Kolay Wi-Fi şifresi paylaşım özelliğiyle kullanıcılar evinize gelen bir Apple kullanıcısı internete bağlanmak istediklerinde sadece ağın adını söyleyerek onları kablosuz ağa hızlı bir şekilde dahil edebiliyor. Sizin de dahil olduğunuz bir ağ'a iOS 11 yüklü bir cihaz bağlanmak isteyince size yeterince yaklaştığını zaman ekranda bir pop-up çıkıyor. Dolayısıyla bağlanmak isteyen kişiye şifreyi gönder butonu ile şifreyi göndermiş oluyor ve diğer kişide bağlanmış oluyor.

Apple, böylece modem arkasında olan şifreler için büyük bir çözüm sunmuş oluyor. Özellikle şifresini bilmeyen kullanıcılar için gerçekten iyi oldu.

Peki siz yeni Wi-Fi paylaşım özelliği için ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.