iOS YouTube Uygulamasına Google Cardboard Desteği!

Android kullanıcılarının faydalandığı Google Cardboard 360 derece video özelliğini artık iOS kullanıcıları da kullanabilecek.

iOS için YouTube uygulaması nihayet güncellendi. Yeni güncellemeyle birlikte iPhone kullanıcıları da artık Cardboard desteğinden faydalanabilecek. Google Cardboard aracılığı ile YouTube'da 360 derece videoları artık iOS cihazlarınızda izleyebilirsiniz.

Android kullanıcıları için geçen yıl Kasım ayından bu yana aktif olan Google Cardboard video izleme özelliği sayesinde sanal gerçeklik modunda videoları izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. iPhone kullanıcılarının sanal gerçeklik deneyimini yaşayabileceği başlık sayısı Android tarafındaki kadar çeşitlilik göstermemektedir. Tam da bu esnada Apple'ın geniş AR-GE ekibi kurarak sanal gerçeklik kategorisi için hazırlık yaptığı da iddialar arasında.

Google Cardboard desteği için iOS cihazlarınızda bulunan YouTube uygulamasını güncellemeniz gerekmektedir. Eğer uygulama cihazınızda yoksa iPhone için YouTube uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.