iOS'da Ekran Video Kaydı Nasıl Yapılır ?

Pek çok kullanıcı için merak konusu olan iOS işletim sisteminde ekranın video kaydının nasıl yapılacağını bu yazımızda anlattık.

Apple'ın iOS işletim sistemine sahip cihazları bilindiği gibi kullanıcılar tarafından oldukça beğeniliyor. Kolay arayüzü ile dikkat çeken iOS işletim sistemi kullanıcılara ne yazık ki istediklerini yapmaya çoğu zaman izin vermiyor. Bunlardan belki de en önemlisi iOS işletim sistemine sahip cihazlarda ekrannın video kaydının yapılmamasıydı. Kullanıcıların bu sorununa Shou adında program iyi bir çözüm sunacaktır.
Pek çok kullanıcının kullanmak isteyeceği Shou'nun nasıl kullanacağını sizlere aktardık.
1- iOS işletim sistemine sahip cihazınızdan tarayıcıya girin.
2- Tarayıcınızdan iemulators.com adresini ziyaret ediniz.
3- Karşınıza çıkan sayfadan Apps seçeneğine tıklayın.
4- Uygulamaların arasından Shou'ya dokunun.
5- Sayfanın altına inerek Install seçeneğine tıklayın.
6- App Store dışından bir uygulama yüklediğiniz için büyük olasılıkla cihazınız uyarı verecektir. Uyarıyı göz ardı ederek yükle seçeneğine tıklayın.
7- Başarılı bir şekilde yüklemeni tamalandığına emin olduktan sonra Güven tuşuna basınız.
8- Programı çalıştırdıktan sonra Facebook ya da Google hesabınızı kullanarak programı kullanmaya başlayabilirsiniz.
9- Artık uygulamada her şey hazır. Start Recording seçeneğine tıklayarak ekranınızın videosunu kaydetmeye başlayabilirsiniz.
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?