Akıllı Telefon Otomatik Sessiz Moda Nasıl Alınır?

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuzda otomatik olarak sessiz moda alınacağının nasıl yapılacağını açıkladık.

Bilindiği gibi artık hayatımızın her anında telefonumuzu yanımızdan bir an dahi olsun ayırımıyoruz. Durum bu ounca bazen telefonumuzu sessiz moda alıyoruz. Peki bunun otomatik olarak yapılmasını ister miydiniz ? İşte Android'de otomatik sessiz moda alma işleminin nasıl yapılacağı.
Google Play Store'dan Smart Silience programını buraya tıklayarak indiriyoruz. Uygulamayı indirdikten sonra programı çalıştırıyoruz. Programı çalıştırdğımız zaman karşımıza kendi profilimizi oluşturmamız için bir ekran geliyor. Bu ekranda sessize alma işleminin haftalık mı yoksa sadece bir seferlik mi olacağınızı belirlemeniz gerekiyor. Bunlardan size uygun seçeneği seçtikten sonra zamanlamayı seçmeniz gerekiyor.
Oluşturmuş olduğunuz bu profile isim verdikten sonra haftanın hangi günleri devreye gireceğini seçiniz. Bu işlemi yaptıktan sonra dilediğinizde kaldırmanız çok daha kolay olacak.
Bu işlevin ardından ek seçenekler ekranına geliyoruz. Buradan işlemin gün içinde başlayış ve bitiş saatlerini seçtikten sonra dilerseniz titreşim özelliğini açabilirsiniz. Tercihleri yapınca Save diyip işleminizi sonlardırın.
Program şimdilik daha fazla işlev sunmasa bile pek çok kişinin işine yarayacak gibi.
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?