iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Bükülme Sorunun Çözümü

Apple'ın bir önceki iPhone modeli olan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerinde olan bükülme sorununun nasıl çözüleceğini yazımızda aktardık.

Apple'ın halen çok sevilen akıllı telefonu olan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modelleri bilindiği gibi çıktığı günden beridir bükülme sorunu yaşıyor. Apple telefonun ilk çıktığı günlerde bu iddiaları yalanlasa da sonrasında bu durumu kabullenmiş ve kullanıcıların bu durumdan kaynaklanan maduriyetlerini önlemek için çalışmalara başlamıştı.

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ın özellikle iPhone 6 Plus'ın bu sorunu yaşaması pek çok kullanıcıyı mağdur etmiş durumda. iPhone 6 Plus daha ince ve daha büyük yapıda olduğu için kılıfsız kullanıldığında daha kolay bükülüyor. Bu durumu kullanıcıların yaşamamaları için cihazlarını daha sert kılıflarla korumaları ve telefonlarının üzerinlerine baskı uygulamaları gerekiyor.

Son olarak Apple iPhone 6 ve iPhone 6 Plus sahipleri eğer ki bu bükülme sorununu yaşadıysa cihazlarını Apple Store'lardan ücretsiz olarak değiştirebilecekler.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?