iPhone 7 Plus iPhone Pro Olabilir!

Apple'ın Eylül ayında tanıtacağı yeni iPhone modelleri merak ediliyor. Apple'ın çok sevilen büyük ekranlı telefonları yani Plus serisini kaldırıp iPhone Pro üretebilir!

Apple'ın önümüzde ki ay WWDC etkinliği olacak. Kullanıcıların asıl merak ettiği etkinlik elbette ki Eylül ayında yeni iPhone'ların tanıtılacağı etkinlik. Pek çok kişi Apple'ın bu etkinlikte iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelini tanıtacağını düşünselerde Apple bir sürpriz yapıp Plus modelini Pro tanıtımını yapabillir.
Ayrıca iddialara göre Apple yeni iPhone Pro'da Plus modelinde olmayan değişikliğe gidebilir. Bu değişikliklerin ilki ekran boyutu olacak. Apple'ın iPhone Pro'da değiştireceği diğer kısım ise kamera olacak. Bilindiği gibi Apple zaten iPhone 6 Plus ve iPhone 6S Plus modellerinde diğer modellerine göre daha iyi kamera kullanıyor. Eğer iddialara gerçek olursa iPhone Pro 5.8 inç ekranla gelecek. Bu Apple için ilk olacak. Zira Apple bilinidği gibi Plus modellinde ilk defa 5.5 inç büyüklüğü geçmiş olacak.
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?