Huawei Mate 9 Özellikleri Sızdırılmış Olabilir!

Son zamanlarda iyi bir çıkış yakalayan Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei'nin yeni modeli olan Huawei Huawei Mate 9'un özellikleri sızdırılmış olabilir! İşte detaylar!

Huawei son zamanlarda yüksek seviyeli akıllı telefonlarını uygun fiayat etiketiyle kullanıcılarla buluşturuyor. Kullanıcılar tarafından oldukça çok sevilen Huawei modellerinin gelecek sürümleri merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi olan Huawei Mate 8'i ve Huawei VR'ı kullanıcılarla buluşturan ve kullanıcıların tepkisinden oldukça memnun kalan Huawei yeni amiral gemisi için çalışmalara başladı.

Huawei'nin yeni amiral gemisi olaması beklenen Huawei Mate 9 hakkında gelen son iddialara göre Huawei Mate 9 gücünü Kirim 960 işlemcisinden alacak. 8 çekirdeğe sahip olan Kirin 960 Huawei'nin bugüne dek ürettiği en güçlü işlemci olacak. Cihazın RAM, GPU özellikleri ise henüz belli değil.

Huawei Mate 8 bilindiği gibi kamera açısından kullanıcıların beğenisini kazanmıştı. Huawei bu başarısını Mate 9'da da sürdürecek. Huawei Mate 9'da kullanılacak kamerada Leica imzası taşıyacak. Ana kamerası 20 megapiksel çözünürlüğüne sahip olması beklenen Mate 9'un selfie kamerası ise 12 megapiksel olması bekleniyor.

Mate 9 hakkında ki sızıntılar şimdilik bu kadar. Cihazın ne zaman çıkacağı ve fiyatının ne olacağı elbette ki bilinmiyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?