iPhone 7 Plus Yandı Yandı Kül Oldu!

Çin'de bir kadın yastığının altında bir sıcaklık hissettiği için uyandı ve iPhone 7 Plus cihazının yandığını gördü..

Bildiğiniz üzere artık telefon dünyası yanma patlama haberleriyle içiçe. Son zamanlarda özellikle telefonların incelmesiyle birlikte batarya problemleri de gün yüzüne çıkmaya başladı. Note 7 faciasından sonra şimdi de iPhone 7 Plus endişesi başladı.. Uyuduğu zaman yastığın altında olan telefonun ısınmasıyla birlikte uyanan kadın cihazın yandığına şahitlik edince panik oldu. Yataktan attığı iPhone 7 Plus cihazı yaklaşık 3 dakika kadar yanmaya devam etti. Soyadı Chen olan öfkeli Apple müşterisi, iPhone 7 Plus'ı Mart ayında satın aldığı bir aydan uzun bir süre kullandığını söyledi.

Chen, telefonu satın aldığı perakende alana geri getirdi ve ölüm nedeni belirlenene kadar geri ödeme alamayacağı söylendi. Bu yüzden, Chen, arızalı bir iPhone 7 Plus olarak görünenleri satın almak için bir miktar tazminata borcu olup olmadığı belirlenene kadar yeni bir telefon için para ödemek zorunda kalacak.

Ayrıca Chen, bu konuyla ilgili bir karar aldığını belirterek "Bana yepyeni bir iPhone vermeye karar verseler bile, bunun gibi bir şeyin tekrarlanmayacağına dair teminat verene kadar onu kabul etmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Chen'in kutudan çıkan orijinal şarj cihazını kullanıp kullanmadığını bilmediğimizi belirtmeliyiz. Bildiğiniz üzere üçüncü taraf şarj orjinal olmayan bir ürün kullanıldığı zaman akıllı telefonlar yanmaya eğilimlidir.

Peki siz bu yaşanan patlama için ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.