iPhone 7 Pro'nun Görüntüleri Sızdırıldı!

Apple'ın gelecek aylarda duyurması beklenen cihaza dair iddialar gelmeye devam ediyor.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'a dair şimdiye kadar birçok görüntü sızdırıldı. Fakat iPhone 7 Pro'ya ait olduğu söylenen hiç bir görüntü yada haber geçmemişti. Şimdilerse ise iPhone 7 Pro olarak iddia edilen cihazın görüntüleri yayınlandı. Üstelik cihazın görüntüleri canlı olarak kayıt edilmiş yani anlayacağınız cihaz bir çizimden yahut renderden oluşmuyor.



Görüntülerin sahte olma ihtimali de elbette var fakat fotoğrafı inceleyecek olursak ön panelin görünüme bakıp diğer iPhone modellerinden farklı olarak neredeyse çerçevesiz ekran bulunuyor. iPhone 7'den bildiğiniz gibi kulaklık jakının kaldırılması cihaza farklı bir hava katmış. Cihazın yan tarafında ise ses yükseltme ve kısme düğmeleri dışında başka düğmeler bulunmuyor.



iPhone 7 Pro'nun akıllı bağlantı özellikleriyle gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. iPhone 7 cihazının aksiyone DSLR yani profesyonel fotoğraf kalitesinde görüntüler sunmayı amaçlayan çift kamera özelliği bulunacak. Kamera dışında karanlık koşullarda görüntü yakalamak çin LED el feneri de cihaz da yer alacak.

Eylül ayında tanıtılması muhtemel olan iPhone 7 Pro'dan beklenti bir hayli yüksek. Sizce Apple, kaybettiği kanı iPhone 7 modellerinde bulabilecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.