iPhone 7 Tahmini Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Apple iPhone 7 ne zaman tanıtılacak? iPhone 7 ve iPhone 7 Plus teknik özellikleri ve çıkış tarihi.

Apple’ın bu yıl tanıtacağı iphone-7/" class="tag-url tag-type-1" title="iphone 7">iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri hakkında şimdiye kadar bol bol söylentiler duyduk. Yeni iPhone modelleri, yükseltilmiş kameralar da dahil olmak üzere iPhone 6 modellerinden çok farklı olmayacak gibi görünse de, kesinlikle daha gelişmiş yazılım ve donanım ile gelecek.

Son söylentiler iPhone 7 kamerasının OIS özelliğine sahip olmayacağı ve bu özelliğin iPhone 6S Plus’daki gibi sadece iPhone 7 Plus’da olacağı yönündeydi. Ancak, Nomura Securities analisti Chris Chang, yeni iPhone'ların her ikinde de OIS olacağını iddia ediyor.
Eğer bu iddia gerçek olursa, iPhone 7, Apple’ın ilk optik görüntü sabitleme özellikli kameraya sahip 4,7 inç modeli olabilir. Bildiğiniz gibi bu özellik sadece 5.5 inçlik iPhone 7 Plus üzerinde verilmişti. Bu özellik, telefonun düşük ışıklı ortamlarda yüksek kaliteli fotoğraf ve videolar çekmesine yardımcı olacak.

Aynı zamanda Nomura Securities diğer bir iddiasında, Apple’ın başlangıçta iPhone 7 kamera modülleri yapmak için sözleşmeli olduğu Sony’nin kameralarını zamanında ve yeterince üretim yapmasının mümkün olmayabileceğini belirtiyor. Sonuç olarak, Apple'ın ilk çift kamera sensörleri LG Innotek tarafından üretilebilir.

Apple’ın eylül ayında iPhone 7 ve iPhone 7 Plus olmak üzere iki model duyurması bekleniyor.

Muhtemelen iPhone 7 adını taşıyacak

Apple’ın iPhone modelleri için tarihsel adlandırmasına dayanarak önümüzdeki modelin büyük olasılıkla iPhone 7 olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Apple iPhone 3G’den beri iPhone neslinin ismi için ardışık sayılar kullandı. Yeni nesil iPhone 4, sonra 5 ve en son 6 olarak adlandırılan iPhone modelleri geldi. Tabi aradaki modeller hep ‘S’ takıntısına sahip oldu.