WhatsApp Tarayıcıda Nasıl Kullanılır!

WhatsApp kullanıcılarının WhatsApp Web'in nasıl kullanılacağı ve çok daha fazlası haberimizde.

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp bilindiği gibi sosyal medya devi Facebook'a satılmıştı. WhatsApp bu satın alımın ardından pek çok yeni özellikle kullanıcılarının karşısına çıkmıştı. Bunlardan belki de en önemlisi WhatsApp'a tarayıcıdan erişebilecek olmaktı. İşte WhatsApp'a tarayıcıdan erişmenin yolu.

  1. İlk olarak bilgisayatlarınızda ki dilediğiniz tarayıcıdan web.whatsapp.com adresine giriyoruz.
  2. Telefonumuzdan WhatsApp'a girip "Ayarlar" sekmesine giriyoruz.
  3. Ayarlar sekmesinde WhatsApp Web bölümünü görüyoruz, ve o bölüme tıklıyoruz.
  4. Karşımıza yeni bir ekran çıkıyor ve o ekrandan "QR Kodunu Tara" diyoruz.
  5. Akıllı telefonumuzun kamerasını kullanarak tarayıcımızda açık olan sayfada ki QR kodunu eşliyoruz.
  6. Ve sihirli bir şekilde WhatsApp ekranımız tarayıcımıza taşınıyor.

Bu arada hatırlatmakta önem buluyorum. WhatsApp'ı bu şekilde kullanmak telefonumuzda ki WhatsApp programına ihtiyacımızın olmadığı anlamına gelmemeli zira sistem tamamen telefonla işliyor. Telefonumuzda ki internet bağlantısı koptuğunda tarayıcımızda olan WhatsApp uygulaması da kopuyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?