iPhone 7'nin Home Tuşu Nasıl Gelecek!

iPhone 7'den sızıntılar gelmeye başladı Apple iPhone 7 ile Home tuşunda değişiklikler yapacağını iddia etti...

Apple 2016 yılının eylül ayında tanıtılması beklenen akıllı telefonu iphone-7/" class="tag-url tag-type-1" title="iphone 7">iPhone 7 hakkında sızıntılar gelmeye devam etmekte. Donanım açısından büyük gelişmelerin olduğu akıllı telefonun Home tuşunda yenilikler olacağı muhtemel. iPhone 7'nin home tuşunun dokunmatik hale getirilmiş çünkü tuş oldukça sabit ve boşluksuz görünüyor.

Apple artık tuş arızalarından kurtulmak istiyor! Apple'ın fiziksel home tuşundan kurtulmak istemesinin sebebi ise iPhone 5 serisinde yogun kullanım sonucu arızalar olduğu ve tuşta birden fazla parça bulunması arıza olasılığını arttırıyor. Dokunmatik tuş yapısına geçişiyle birlikte telefonun kilidini açmak için bir defa dokunmanın yeterli olduğu Siri'yi açmak için ise basılı tutmak gerektiği belirtiyor. Tabi, görselin doğruluğu hakkında net bilgi bulunmuyor.

Ancak, Apple'ın iPhone 7 için yeni bir home tuşu üzerinde çalıştığı uzun süredir söyleniyordu. iPhone 7 ile ufak farklılılar dışında ciddi değişikler yapılmayacağı belirtildi. Apple iPhone 6s serisi ile benzelikler tasarımsal çizgiler hercih edileceği muhtemel. Apple su geçirmezlik çabası nedeniyle fiziksel tuşu ortadan kaldırmak istediğide sızdırıldı.

Peki siz iPhone 7'nin home tuşunu nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.