Meizu M3S Tanıtıldı!

Çin'in lider akıllı telefonlarından olan ve her geçen gün daha da büyüyen Meizu yeni akıllı telefonu olan Meizu M3S'i tanıttı. İşte Meizu M3S'in özellikleri ve fazlası!

Meizu bilindiği gibi güçlü akıllı telefonları uygun fiyata satan ender firmalardan. Meizu'nun uzun zamandır beklenen yeni akıllı telefonu Meizu M3S'i resmi olarak tanıttı. Meizu'nun yeni akıllı telefonu M3S çok sık bir görünüme sahip ve metal gövdeyi güçlü donanımla buluşturan iddialı özelliklere sahip.

Meizu'nun fiyat / performans alanında ürünü olan Meizu M3S modeli uygun fiyat etiketine sahip ve güçlü donanımsal özellikler taşıyor. 2 GB ve 3 GB RAM modelleriyle gelen Meizu M3S'in tasarımında metal kullanılmış ve sağlamlık konusunda da iyi bir izlenim bırakıyor.

İşte Meizu M3S'in Merakla Beklenen Teknik Özellikleri;

Meizu'nun yeni akıllı telefonu orta segment akıllı telefonlarının arasında yerini alıyor. MediaTek'in 8 çekirdekli işlemcisi olan MT6750'den gücünü alan M3S oldukça büyük olan 5 inç'lik bir HD ekranla geliyor. 2 GB ve 3 GB RAM seçeneklerine sahip iki farklı modeli olacak olan M3S ayrıca kullanıcılara 16 ve 32 GB depolama alanı sunacak modelleriyle geliyor. 13 megapiksel bir ana kamera ile gelen ve selfie kamerası da 5 megapiksel olan Meizu M3S'te 3020 mAh batarya kullanılmış. Güvenlik olarak parmak izi okuyucusu bulunan Meizu M3S ayrıca 4G LTE bağlantı noktasını da destekliyor.

Özelliklerine baktığımızda oldukça iddialı olduğunu gördüğümüz Meizu M3S'in 2 GB RAM ve 16 GB dahili depomala alanına sahip olan modeli 109 dolar fiyat etiketine sahipken 3 GB ve 32 GB dahili depolama alanına sahip modeli 140 dolarlık bir fiyat etiketiyle kullanıcılarla buluşuyor. Meizu'nun bu iki akıllı telefonu 18 Haziran'da Çin'de satışa sunulacak. Meizu'nun bu yeni akıllı telefonlarının Türkiye'de satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz bilinmiyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?