iPhone 7'nin Nasıl Olacağını Tim Cook Açıkladı!

Yeni iPhone olması beklenen iPhone 7'nin nasıl olacağını ve çok daha fazlasını Apple'ın en yetkili ismi Tim Cook açıkladı. İşte yeni iPhone ve fazlası!

Tarihinin en kötü zamanlarını yaşayan ve 2016'nın ilk çeyrek raporlarında da bu durum gayet açık bir şekilde gözlemlenen teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook yeni iPhone ve diğer ürünler hakkında bilgi verdi.

İlk olarak Apple'ın düşük bilançosuna ve giderek azalan iPhone satışlarına deyinen Cook bazı analistlerin Apple'ın öldüğünü iddia etmesini aşırı tepki olarak değerlendirdi.

Tim Cook ayrıca bir sürpriz yaparak Eylül ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone hakkında bilgi verdi. Tim Cook 2 yılda bir tasarım değiştirmelerinin kullanıcılar tarafından çok olumlu karşılandığını açıkladı. Cook iPhone 7 hakkında çok umutlu olduğunu da ifade etti. Pek çok kesmin iPhone 7'nin çok yenilik sunmayacanı tasarımının farklılık yaratmayacağını klasik sıkıcı iPhone çizgisini koruyacağını sözlerini ise sadece on yargıdan ibaret diye nitelendirdi. Tim Cook iPhone 7'nin muhteşem özelliklere sahip olacağını ve yeni bir anten teknolojisi ile birkikte geleceğinin müjdesini verdi. Ayrıca Tim Cook iPhone 7'nin diğer hiçbir iPhone'a benzemeyeceğini ve kullanıcılara bambaşka bir iPhone'a hazır olmalarını söyledi.

Ayrıca Tim Cook, Apple Watch 2'nin gelip gelmeyeceği sorusuna da gülümsedi ve yakın bir gelecekte Apple Watch 2'nin geleceğini söyledi. Bakalım Tim Cook'un bu konuşması Apple'ın toparlanması için yapılmış olsa da ürünler kullanıcıları ne kadar tatmin edece

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?