Galaxy S7 Ve Galaxy S7 Edge'de Rahatsız Edici Sorun!

Samsung'un sevilen amiral gemileri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'de ki o sorun kullanıcıların canını sıkmaya yetti. İşte Samsung'un gözde telefonlarında bulunan o sorun!

Akıllı telefonlar artık hayatımızın bir parçası. Durum bu olunca akıllı telefonlarda şıklık artık aranan bir şart oldu. Kullanıcıların bu isteklerine göre firmalar akıllı telefonlarını daha şık tasarımlarla daha çok göze hitap eden malzemelerde oluşturuyorlar.

Son zamanlarda Samsung'un izlediği doğru tasarım politikası başarısını bir hayli arttırdı. Son amiral gemileri olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'de de tasarım başarısını sürdüren Samsung'un yeni amiral gemilerinde önemli bir sorun bulundu.

Zira internette paylaşılan Galaxy S7 ve Galaxyt S7 Edge görüntülerine göre akıllı telefonun parmak izi okuyucusu çok kolay çiziliyor.

Hatta ve hatta bazı kullanıcılaar Galaxy S7 Edge'in Home tuşu yani parmak izi okuyucusunun bulunduğu tuşun kutudan çizik çıktığını da çeşitli yerlerde paylaştı.

Yine Samsung'a yakın bir site olan Sammobile'e göre aynı sorunun Galaxy S6'da da olduğunu ancak bu sorunun Galaxy S7'de çok daha kritik derecede olduğunu belirtti. Bakalım Samsung sorunun çözümü ve kullanıcıların maduriyetinin giderilmesi için bir adım atacak mı ?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?