iPhone 7'nin Rose Gold Modeli Sızdırıldı!

Apple'ın Eylül ayında tanıtılması beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 7 ve iPhone 7 Plus hakkında yeni haberler gelmeye devaam ediyor. İşte son iPhone 7 dedikoduları!

Apple'ın yeni iPhone modelleri bilindiği gibi daha çıkmadan çok popüler oluyor ve yeni iPhone modelleri hakkında her gün yeni bir haber yeni bir iddia ortaya atılıyor. Çıkışına az bir süre kaldığından Apple'ın yeni iPhone'larının görüntüleri de çeşitli siteler tarafından sızdırılıyor. Şimdide Apple'ın iPhone 7 modeline ait olduğu iddia edilen yeni fotoğraflar internete servis edildi.

Sızdırılan son fotoğraflarda renginin Rose Gold olduğu görülen yeni iPhone'un görüntüsü önceki sızdırılan görsellerle oldukça benzerlik gösteriyor. Bu da sızıdırılan görselin gerçek olabilme ihtimalini bir hayli güçleendiriyor. Fotoğrafta ayrıca bir kamera modülü olmadığından bir çıkıntı bulunmuyor ancak kamera kısmı oldukça iPhone 6 ve iPhone 6S modeline benziyor.

Fotoğrafta ayrıca önceki iPhone modellerinden farklı olarak Anten çizgilerinin yerlerinin değiştirilmiş olduğunu gçörüyoruz. Yeni iPhone'ların tanıtımına 3 aydan biraz fazla süre var ancak bilindiği gibi bu süreler Apple'ın yeni iPhone modelleri hakkında oldukça çok haberler yapılan zamanlar. Yani ilerleyen günlerde daha çok yeni iPhone haberi göreceğiz.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?