Panasonic'ten Beklenmedik Açıklama!

Japon teknoloji devi Panasonic son dönemlerde gündeme gelmese de ürettiği televizyonlarla çok seviliyor. Panasonic bugün beknelendik bir açaıklama yaptı! İşte detaylar!

Teknolojinin pek çok alanında kullanıcılara hizmet veren ve geliştirdiği her ürünle kullanıcıların beğenisini kazanan Panasonic gelecek planlarında televizyon konusunda büyük atılımlar gerçekleştiriyordu. Sharp'ın Foxconn'a satılsından önce Shartp'tan ayrılan ve artık televizyon alanında tek başına kalan Panasonic televizyon üretme tesislerini kapatacağını duyurdu.

Panasonic'in Japonya'da yer alan televizyon üretme tesisi Eylül ayına kadar tamamen boşaltılmış olacak. Bu durum aslında Panasonic'in televizyon pazarından çekildiği anlamına geliyor.

Panasonic'ten gelen son açıklama ise Panasonic'in kendi işlerine devam edeceği ve arka planda yürütülen teknolojiyi geliştirme çalışmalarına da devam edileceği yönünde bir yol izlenecek. Bakalım Japon devi Panasonic ilerleyen zamanlarda teknoloji alanından çekilecek mi ?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?