iPhone 7'nin Satış Tarihi!

Bugüne yaptığı tüm paylaşımların doğruluguna bakılınc Evan Blass yeni iPhone'nun ne zaman satışa sunulacağını açıkladı...

Samsung akıllı telefonlarının tanıtımlarını yaptıktan sonra gözler Apple'ın üzerinde. Yeni iPhone'u ile büyük bir çıkış yapmayı planlayan Apple akıllı telefonunu ne zaman satışa sunacağını henüz açıklamadı.

Fakat Twitter'ın ünlü muhabiri Evan Blass Apple'ın sakladığı satış tarihlerini Tweet atarak paylaştı. Daha önceki haberlerimizde dile getirdiğimiz gibi Evan Blass, akıllı telefonun ne zaman satışa sunulacağı hakkında bilgiler paylaşmıştı. İlk olarak "iPhone 2016 satış tarihi: 12 Eylül haftası" olarak tweet atan Evan, bu tweetinin ardından açıklayıcı bir tweet daha attı ve bu tweetinde "Açıklığa kavuşturmak için, bu toptan satış tarihini gösteriyor, tanıtım etkinliğinin değil. Daha da açık olmak gerekirse, 16 Eylül Cuma günü satışa sunulmalı" cümlesine kullandı.

Evan Blass'ın verdiği bilgilere geçtiğimiz yıl düzenlenen etkinliklere baktığımızda Apple'ın 2016 etkinliğini 9 Eylül2de gerçekleşmesi muhtemel. Geçen yılda iPhonu 9 Eylül'de gerçekleşen cihazı 16 Eylül'de satışa sunmuştu.

Bakalım Evan Blass'ın Apple ile ilgili iddiaları birkez daha gerçekleşecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.