Motorola Moto Z Play Sertifika Aldı!

Moto Z Play'ın TENAA sertifikası telefonun özelliklerini ortaya çıkardı...

Motorola'nın akıllı telefonun devamı olan Moto Z Play Blutooth sertifikası aldı. Yani her akıllı telefon gibi son sürüm Blutooth sürümünü kullanacak.

Çin'li telekom regülatörü TENAA tarafından cihaz onaylandı. Onay alan akıllı telefonun resimleri ve özellikleri sızdırıldı. Cihazın model numarası XT1535-03 olan Moto Z'nin Moto Z Force'un arka kapağında yer alan parmak izi sensörü büyüdükçe kamera kamburu ve manyetik konnektörleri dahil olmak üzere Z modellerinin tüm karakteristik fiziksel özelliklerine sahip olması muhtemel.

Fakat sadece Moto Z Play ikilinin tam aksine QuadHD değil FullHD çözünürlüğünün yanı sıra 5.5 inç AMOLED paneli yer almakta. TENAA işlemcinin adını vermemiş fakat Moto Z Play 16MP arka kameraya sahip ve bu kameranın Moto Z'nin 13 MP ve Moto Z Force’un 21 megapiksel kameraları arasında olması ilginç. Telefon, Moto Z Play gibi 4K video kayıt yapabiliyor. Ön tarafta ise daha az etkileyici 5 megapiksel kamera, mevcut. Geekbench testinde cihazın 2.0GHz sekiz çekirdekli Snapdragon 625 olması bekleniyor.

Moto Z'nin 3GB RAM ve bir microSD yuvası ile genişletilebilir 64GB dahili depolama özelliğine sahip. Cihazın özellikeri şimdiden sızdırıldı anlaşılan yakın zamanda tanıtımı yapılacağı.

Siz Moto Z Play'ın özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.