iPhone 8 Çift Dikey Kamera ve 5 inç'lik Ekranla Gelebilir!

Herkesin cebine DSLR koymaya niyetli olan Apple, yeni amiral gemisinde çift dikey kameraya yer verebilir.

Apple'ın 2017 yılının çeyreğinde tanıtması beklenen iPhone 8 modelinin çift dikey kameraya sahip olması söylentiler arasına girdi. Şimdiye kadar ki çoğu iPhone 8 rivayeti yeniden tasarlanmış olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus iki halef olmak üzere Apple'ın artık farklı bir yol çizeceğini ortaya koydu.

Asya'daki şaşırtıcı bir söylem teknoloji dünyasını harekete geçirdi. Apple'ın dikey çift kamera özellikli 5 inç iPhone üzerinde çalıtığı iddia ediliyor. iPhone 8'in 5 inçlik bir ekrana sahip olması konuşuluyor ancak büyük ekran modası varken Apple'ın telefon modellerinde küçülmeye gideceğini açıkçası kendi adıma zannetmiyorum. Ama Apple hiç bir zaman açık bir kitap olmadığı için bu süprizle de gelebilir.

Ayrıca iPhone 8 için kablosuz sarj, OLED ekran, camlı bir tasarımla birlikte kavisli kenarların yer alması da muhtemel özellikler arasında yer alıyor. iPhone 8'in ayrıca kavisli olarak gelmesi de muhtemel. Çift objektifli bir arka kameraya sahip olduğu söylenen iPhone 8'in önümüzdeki yıl tanıtılması bekleniyor. Apple'ın 2017 mali yılının ikinci çeyreğinde nihai telefonun özelliklerini kararlaştırmış olacak.

Dikey çift kamera tasarımlı 5 inç'lik iPhone modeliyle ilgilenir miydiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.