Google Pixel Sahipleri Çeşitli Sorunlar Yaşıyor!

Google'un yeni Pixel akıllı telefonu ilk incelemelerinde her ne kadar başarılı olsa da şimdilerde sorun yaşıyor.

Büyük bir hayran kitlesi olan telefon ilk incelemelerinde oldukça başarılıydı. İlk zamanlarda Pixel sahipleri şimdiye kadar cihazlarından memnundu ancak son zamanlarda yaşamış oldukları sıkıntılarla karşımıza çıkıyor. Google'un ilk gerçek akıllı telefonu bazı sıkıntılar yaşıyor.

Android Police'nin raporuna göre Pixel ve Pixel XL sahipleri cihazın belirsiz bir nedenden dolayı donmasını içeren sorunlar yaşadıklarını belirtiyor. Birkaç dakikada bir endişe verici yazılım sorunları bildiriyor. Bunlar Google'un destek forumlarında yer alan şikayetlerinden bazıları olup bir diğer kullanıcı ise Pixel XL 128 GB'lık telefonunda yaşadığı problemi belirtiyor. Bununla birlikte kullanıcı uygulama kullanırken yada belirli bir işi yaparken ekran kilitleme ekranının geldiğini sözlerine ekleyerek güç düğmesini kullanıp cihazı yeniden başlattığında bu sorunun gittiğini ancak bunun tekrarladığını dile getirdi.

Bazı üçüncü taraf uygulamaları kaldırmak bazı kullanıcılar için sorunları hafifletirken bazıları ise bu kadar şanslı olmamıştır. Pixel ve Pixel XL sahipleri bunu ilk kez yaşamıyor. Artık buna Google'un bir yazılım çözümü bulmasını isteyen kullanıcılar cihazlarını değiştirmek istemediklerini sorunun çözülmesini istedi. Google'un bazı kullanıcıları ise hatalı cihazlarını değiştirme ve para iadesi temin etme şansına da sahip oldu.

Google daha önce de yeni akıllı telefonlarında kamera ile ilgili sorunlar rapor etmişti. Ancak bu problemi kısa bir süre içerisinde gidermeyi başarmıştı. Bakalım şimdi yaşanan sorunla ilgili ne yapacak..

Google'un Pixel ve Pixel XL modellerinde yaşadığı sorunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.