iPhone 8 ile Gelmesi Beklenen Özellik!

iPhone 8 ile gelecek olan kablosuz şarj özelliği büyük ses getirecek....

Apple gelecek sene ilk iPhone telefonunu tanıtmasının şerefine 10.yılını kutlayacak. Dev teknoloji şirketi "S" takısını geçerek iPhone 7S değil iPhone 8'i tanıtacak. Şirket 10'uncu yılına özel modeline kablosuz şarj özelliği ve süpriz yenilikler sunması muhtemel. iPhone 8 ile gelecek olan kablosuz şarj özelliğini kullanıcılar merakla bekliyor.

iPhone'un üretim fabrikası olan Foxconn'un kablosuz şarj özellikleri üzerinde çalışmalar yaptığına dair bilgiler geldi. Son alınan raporlara göre ise bu bilgilerin gerçek olduğunun ve iPhone 8'de kablosuz şarj özelliğinin olması bekleniyor. Cihazın kablosuz şarj özelliği duvar prizine ve iPhone'a gömülü bir alıcıya takılı olan vericiye 15ft mesafeden iPhone telefonunuzu şarj etmenizi sağlayacak. Apple iPhone 8 cihazında kablosuz şarj özelliği sayesinde telefonu kullanırken bile şarj olmasını sağlayabileceksiniz.

Bu teknolojinin Energous tarafından geliştirilmekte ve Apple ile birlikte çalıştığına dair bilgiler mevcut. Son alınan bilgilere göre Energous, Dialog Semiconductor tarafından 10 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Apple, Dialog’un en büyük müşterisi konumunda yer alıyor ve satışlarının yüzde 70’nin Apple’a yapıldığı söyleniyor.

Siz iPhone 8'in kablosuz şarj özelliğini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.