OnePlus Pixel Geekbench Testinde Ortaya Çıktı!

OnePlus, performans bazlı özellikleri biliniyor. Şimdilerde ise yeni özellikleri ve fiyatı ile çokca konuşulacak telefonu ile geliyor...

OnePlus'ın Snapdragon 821 ile çalışan işlemcisi ile çalışan OnePlus 3T adında modelinin tatıtılacağı gündemdeydi. Oldukça merak edilen telefon Geekbench testinde ortaya çıktı. Beklenen oldu ve OnePlus'ın üst seviye özeliklere sahip yeni akıllı telefonu Geekbench testinde kendine hayran bıraktı.

Oldukça başarılı özelliklere sahip cihazın hangi işlemci ile çalışacağı hakkında kesin bir bilgi yok. Fakat OnePlus Pixel'in 821 Snapdragon ile çalışacağı tahmin ediliyor. Hem tekli hemde çoklu çekirdek ile skor elde eden OnePlus Pixel'in işlemcisi hakkında net bir bilgi yok. cihaz 821 Snapdragon ile çalışacağı tahmin ediliyor. Aynı zamanda cihazda 6 GB RAM'e yer veriliyor ve cihaz Android 7.1 işletim sistemiyle kutudan çıkıyor.

Diğer teknik özellikleri belirtilmemişte olsa, OnePlus Pixel'in temel olarak OnePlus 3'e benzer yapıda geleceği tahmin ediliyor. Geliştirilmiş bir kamera ile gelebilir. Aynı zamanda küçük bir ihtimal dahi olsa OnePlus 3T'nin haricinde başka yeni akıllı bir telefonun sunumu da gerçekleşebilir.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.