iPhone 8'i Unutun, iPhone 9 Söylentileri Çıkmaya Başladı!

iPhone 8'i unutun, ilk iPhone 9 söylentileri 5.28 inç ve 6.46 inç ekran boyutlarında geleceklerini söylüyor. Peki bu iddia nerden geliyor?

Apple, iPhone 8'i henüz tanımadı ancak 2018 akıllı telefonu şimdiden internet kaynaklarına girdi. Samsung'un Apple'a gelecek nesil bir yeni iPhone için 80 milyon OLED panelini tedarik edebileceği ve bunun da iki boyutta olacağı söyleniyor. 5.28 inç ve 6.46 inç boyutlarında olacağı söylenen Apple'ın 2018 yılında çıkaracağı modeller için spekülasyonlar da başlamış oldu.

Bir endüstri kaynağından yapılan açıklamaya göre, The Korea Herald tarafından ilk kez açıklanan raporda, "İki şirket kısa süre önce ekran boyutu da dahil olmak üzere genel koşullar hakkında bir açıklama anlaşması imzaladılar" dedi. Bununla birlikte, konuyla aşina olan kişi, akıllı telefon tasarımları ve işlevleri de dahil olmak üzere diğer ayrıntıların 'hala geliştiriliyor' olduğuna dikkat çekti.

OLED, bu teknoloji ekrandaki görüntünün LCD ekranda gösterilene kıyasla daha renkli canlı ve detaylı olmasını sağlar. Görünen o ki Apple bir sonraki model için OLED'den vazgeçmeyecek. Samsung ile masaya oturan Apple 180 milyon civarında ekran satışı kabul edecek. Bu durumda Apple'ın OLED ekrana yöneleceği anlamına geliyor.

Peki siz iPhone 9 ile ilgili söylentiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.