iPhone 8'in Fiyatı Açıklandı!

iPhone 8'in fiyatının kullanıcılarının bütçelerini zorlaması bir yana diğer yandan bir araba fiyatına telefon alacaksınız...

Teknoloji dünyası uzun zamandan sonra Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone modeline odaklanmış durumda. iPhone 8 yada diğer ismi ile iPhone Edition olarak bilinen model birçok öngörüyü ortaya çıkarmıştı. söylentilere göre; iPhone 8, Galaxy S8'deki gibi komple ekran tasarımı ile gelmesi bekleniyor. iPhone 8'de dikey olarak konumlandırılan çift kameranında bulunması gerekir.

İlk etapta iPhone 8'in 1.000 dolar olacağı söylenmişti. Goldman Sachs analisti Simona Jankowski bu iddiaları doğrular bir açıklama yaptı. 10. yıla özel olarak satışa sunulacak olan iPhone 8'in (iPhone Edition) 32 GB sürümü bulunmayacak. 128 ve 256 GB modelleri olacak olan telefonun fiyatı ise söylendiği gibi çok yüksek olacak.

Araba fiyatına iPhone 8!

Telefon 128 GB iPhone 8 için 999 dolar ve 256 GB iPhone 8 için ise 1.099 dolar fiyat etiketi biçilecek. Türkiye'de tahminlerimize göre iPhone 8 128 GB modeli, 5.799 TL'den satışa sunulacak. Amerika'da bile abartı bir fiyat etiketine sahip olacak olan iPhone 8, birçok analiste göre yüksek fiyatına rağmen yok satacak.

Siz iPhone 8'in fiyatını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.