iPhone Kamerası Adını Tarihe Yazdırdı!

Geçtğimiz günlerde iPhone için büyük onur yaşandı. Steve Jobs ve iPhone'un başarısı ödülünü buldu.

iPhone fotoğrafçılığa yön veren en iyi telefon olmayı başarmıştı ancak bu ödüllendirildi. 2011 yılında hayatını kaybeden ve büyük ses getiren Steve Jobs ve Apple büyük bir onura layık oldu. iPhone'u dünyaya kazandırmış olan Steve Jops sektörü geliştirmesiyle bilinen bir isim. Uluslararası Fotoğrafçılık Onur Listesi'ne girmeyi başaran Apple modelleri bu konudaki en büyük payını Steve Jops'a borçlu.



Mobil sektörüne öncülük eden iPhone'un bu listeye girmesinin en büyük sebebi ise kamera özelliklerini ve yazılımlarını sürekli daha iyiye getiriyor olması. Kullanıcıların sevebileceği özelliklerle donatılan kamera özellikleriyle dikkat çeken Apple'ı aslında bu listede görmek pek şaşırtıcı bir durum değil. En ünlü fotoğrafçılar genel olarak makinaları dışında iPhone telefonlarıyla çekmiş olduğu fotoğrafları da paylaşıyor.

Tüm bunlar dışında iPhone 7'de ikili kamera sistemi yer alacak. İki kamerasının olacak olması iPhone 7 kullananlar için farklı bir fotoğraf deneyiminin kapısını sonuna kadar açacak.

iPhone'un Uluslararası Fotoğrafçılık Onur Listesinde yer almasını siz nasıl görüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.