iPhone, Manchester Olayında Hayat Kurtardı!

Manchester'da yaşanan terör saldırısında iPhone telefon hayat kurtardı...

İngiltere'nin Manchester şehrrinde geçtiğimiz günlerde terör saldırısı gerçekleşmişti. Ariana Grande konserinde intihar bombacısı 20'nin üstünde çocuğun hayatını kaybetmesine neden oldu. Yaşanan terör olayı ile ilgili gelişmeler yaşandı. Manchester saldırısında bir kadının hayatı iPhone sayesinde kurtuldu.

Yaşanan saldırıda 45 yaşındaki Lisa Bridgett patlama esnasında iPhone 6s ile görüşme yapıyormuş. Patlamanın etkisi ile etrafa saçılan sarapnel parçaları Lisa Bridgett'e çarpmadan önce iPhone telefonuna isabet etmiş. Eğer iPhone telefon olmasaydı büyük ihtimalle Lisa Bridgett hayatını kaybedebilirdi.

Ancak bu olay sonrası Lisa Bridgett'in orta parmağını kaybettiği aktarıldı. Lisa'nın eşi Facebook hesabından şunları aktardı; "Lisa hayatta olmaktan dolayı kendini çok şanslı hissediyor. Ancak Lisa, sol elindeki orta parmağını kaybetti ve çok sayıda yaralanmaya uğradı. Diğer kesikler ve çürükler de hayal edebileceğiniz gibi çok fazla. Ancak burnu ve yanağındaki yaralar büyük ölçüde geçtiği için şu an iyi durumda.".


Siz iPhone telefonun hayat kurtarması hakkında düşüncelerniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.