Kodak'ın Efsana Telefonu Kodak Ektra Geliyor!

Kodak'ın ismini verdiği 1941 yılından bu yana efsane fotoğraf makinesi Ektra'nın adını alan ilk Android cihaz duyuruldu...

Fotoğraf makinesi dediğimzde ilk aklınıza gelen firmaların başında tabiki Kodak geliyor. Bundan 75 sene önce adını duyurduğu Ektra fotoğraf makinesini Android bir telefona dönüştürdü. Tasarım açısından eski fooğraf makinelerine benzeyen ancak daha yenilikçi işlemleri ve tabiki en iiyi görünüme sahip olan Kodak güvencesi ile Ektra'nın kamera özellikleri kullanıcılarını memnun edecek.

Cihazın ön kısmında f/2.0 lensli, optik imaj sabitleyici ve 4K video kaydı yapan 21 megapiksel çözünürlüğünde selfie kamerası yer alırken arka kapağında ise 12 megapiksel kamerası yer almaktadır. Kamera açısından oldukça yüksek performans gösteren telefonun başka özelliklerine baktığımızda biraz daha düşük olduğunu anlıyoruz. 5 inç 1080p çözünürlüklü ekranı Helio X20'den gücünü alan işlemcisi ve 3GB RAM 32GB microSD kart desteği yer alan modelin 3000mAh gücünde batarya ile gelmesi bekleniyor.

2017 yılının başlarında satışa sunulması beklenen Kodak Ektra'nın 552 dolar yani (1700 TL - 1900 TL)ye raflardaki yerini alacak.
Kodak Ektra ile çekilen bazı görseller.


Siz Kodak Ektra'nın kamerasını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.