Note 7 Kullanıcıları İndirimli Galaxy S8 Alabilecek!

Samsung'un yaşamış olduğu talihsiz patlama sorunlarından sonra Galaxy S8'de Note 7 kullanıcılarına özel indirim uygulanacak..

Samsung kullanıcılarının kalbini geri kazanmak için elinden geleni yapacak. Galaxy Note 7'nin patlaması ardından kullanıcılarının güvenini zedeleyen ve imajını çizen Samsung Note 7 kullanıcılarına özel bir kampanya ile karşımıza çıkabilir.

Galaxy S8 ve Note 8 modelleri için Note 7 kullanıcılarına indirim uygulanması gibi bir durum söz konusu olabilir. Bildiğiniz üzere Note 7'lerin patlamasından sonra Samsung ikinci el telefonun bile geri iadesini kabul etmiş Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ile değişimi kullanıcılara sunmuştu. Bazı kullanıcılar para iadesi alırken bazı kullanıcılar da telefonlarını değiştirmeyi tercih etmişri. Müşterilerinin memnuniyetini kazanmak için özel bir indirim söz konusu olabilir.

Değişim programına katılan müştetilerine indirim kuponları verildiği konuşuluyorken müşteri memnuniyeti için Samsung böyle bir yol deneyebilir. Kullanıcılara böyle bir indirim uygulayarak başka bir markaya yönelmelerini de engellemiş olmayı amaçlayan Samsung sizce bu stratejisinde başarılı olabilecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.