Lenovo Yoga 910 Satışa Sunuldu!

Yoga 900'de bulunan bütün özelliklerin geliştirilmiş olduğu Yoga 910 oldukça şık tasarımı, parmak izi okuyucu ve yüz tanıma özellikleri ile dikkatleri üzerine çekti...

Lenovo, Yoga 900'ün yeni özelliklerle gelecek olan bir üst modeli Yoga 910 ile teknoloji tutkunlarına bambaşka bir dönüşebilir dizüstü bilgisayar deneyimini yaşatacak. 4K ekran çözünürlüğü ile Dolby Audio Premium teknolojisi ile mükemmel ses deneyimini sizlere sunan Yoga 910 sadece 1.38 kg hafifliğnde ve 14.3 mm inceliğine sahiptir. Yoga 910 aynı zamanda 15.5 saatlik pil ömrü ile uzun süre şarja takmanıza gerek kalmayacak.

Ayrıca 360° açılabilen özel saat kayışı menteşe tasarımı ile 4 farklı kullanım şekli sunan ve 16 GB’ye kadar RAM ve 1 TB’ye kadar PCI Express tabanlı SSD seçenekleri mevcut olan Yoga 910, işlemcisiyle de rakiplerinden ayrılıyor. Intel’in kısa süre önce duyurduğu yeni nesil Kaby Lake işlemcilerden gücünü alan cihaz, Intel Core i7 ile birlikte geliyor.

Yoga 910 gri renk seçeneği ile bilgisayar tutkunlarının yeni gözdesi olacak. Yoga 910, dosyalarınızın güvenliğini bir üst seviyeye çıkarmak için parmak izi okuyucu ve yüz tanıma özelliklerine sahip.

Siz Yoga 910'un özelliklerini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.