LG G5 Türkiye Fiyatı Açıklandı

LG'nin geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni amiral gemi modeli LG G5'in Türkiye fiyatı açıklandı. İşte LG G5 Türkiye Fiyatı!

LG’nin Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı amiral gemi modeli LG G5, modüler yapısı ile bu sektörde bir ilki gerçekleştirirken fiyatı özellikle ülkemizde merakla bekleniyordu.

Samsung Galaxy S7 karşısında teknik özellik ve aksesuar tarafında zayıf kalan telefonun, ülkemizde daha uygun bir fiyattan girerek açığı kapatacağı bekleniyordu. Ancak tahminlerin tam tersi oldu ve her zaman pazara uygun fiyatlı giriş yapan LG, bu kez bizleri şaşırttı.

Qualcomm’un Snapdragon 820 işlemcisinden ve Adreno 530 grafik biriminden beslenen LG G5, ülkemizin yaygın bir ağa sahip olan teknoloji mağazasında 2799 TL fiyat etiketi ile ön siparişleri alıyor.

LG G5 Teknik Özellikleri

LG G5'in teknik özelliklerini kısaca hatırlamak gerekirse, yukarıda belirttiğimiz gibi Qualcomm'un Snapdragon 820 işlemcisinden beslenen telefonda 4 GB RAM'e yer veriliyor.

5.3 inç boyutunda 2K çözünürlükte ekranın bulunduğu LG G5, 32 GB dahili depolama alanının yanı sıra 16 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.8 diyafram aralığında arka ve 8 Megapiksel ön kamera ile geliyor.

LG G5, büyük rakibi Galaxy S7 karşısında ne kadar satış yapabilecek? zamanla göreceğiz.