LG G6'nın Yeni Reklamı Göz Dolduruyor!

MWC 2017'de tanıtılan LG'nin yeni şık tasarımlı telefonu 31 farklı ödül almasıyla tüm ilgiyi üstüne çekmeyi başardı. LG, G6 için hazırlamış olduğu reklam filmiyle tüm dik

LG, G6'nın reklamını bugün yayınladı. Samsung'un tepe modelinin tanıtılacağı güne denk getirilmesi dikkatlerden kaçmadı. G6 için yayınlanan reklam filminde cihazın tasarımı ve özellikleri ön plana çıkıyor. Bununa birlikte kamera yetenekleri gibi durumlar ön planda. Öyle ki LG, panoramik çekimlerinin ne kadar başarılı olduğunu göstermek için paraşütle atlama sahnesini öne çıkarıyor. Yakın bir zamanda Türkiye'de olacak olan 31 farklı alanda ödül alan telefon her türlü hava koşullarına dayanıklı olmasına vurgu yapılıyor.

Büyük bir ekranın yer almasına rağmen ekran gövde oranı ile tek elle rahatça kullanılabilmesiyle ön plana çıkan telefon elinize sığan bir ekran olarak karşımıza çıkıyor. Üç farklı renk seçeneğiyle kullanıcılarla buluşmaya hazırlanan telefon üst düzey çift arka kamera performansı sunuyor.
IP68 serftikalı telefon bu sayede 1,5 metre derinliğinde 30 dakika boyunca kalabiliyor. Su geçirmez yapısı ve toza karşı dayanıklı olan cihazın zorlu koşullarda bile kullanılabiliyor olması reklamda açık bir şekilde belirtilmiş.

İşte LG G6'nın tanıtım reklamı

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.