LG K3 Özellikleri ve Fiyatı

Güney Koreli teknoloji firması LG, yeni K serisi üç telefonunu resmi olarak duyurdu.

CES 2017 öncesinde LG, K serisiyle akıllı telefon ailesine dahil edeceği yeni 3 telefonunu duyurdu. Dilerseniz önce LG ailesine yeni katılan minik üyeyi tanıtalım..

LG K3, serinin en küçük boyutuna sahip telefonu olup gücünü Snapdragon 210 işlemciden almaktadır. Bünyesinde Adreno 304 grafik birimi bulunduran telefon 4.5 inç büyüklüğüne sahip olup küçük ekranlı telefon severleri mutlu edecek. Tepsi gibi telefonlardan sonra küçük ekranlı alternatifler arayanlar için LG'nin yeni telefonu iyi bir seçenek olabilir.

1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanıyla birlikte gelen telefon 845 x 480 piksel çözünürlüğünde. MicroSD kart desteği ile kullanıcılar belleğin yetersiz kaldığı durumlarda hafızasını 32 GB'a kadar arttırabiliyor. 2100 mAh'lik bataryayı taşıyan telefon ön kapağında 2 MP arka kapağında ise 5 MP çözünürlüğünde kameraya ev sahipliği yapıyor.

Android 6.0.1 Marshmallow ile yüklü olarak gelen telefon 133.9 x 69.75 x 9.44 mm boyutlarında olup 132 gram ağırlığında olan telefon siyah renkte satışa sunulacak olup LG K3'ün fiyatı konusunda henüz net birşey söylenmiş değil. Ancak fiyatı hakkında bilgi gelir gelmez sizlerle buradan paylaşacağız.

Peki siz LG K3'ün özelliklerini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.