LG K4 Resmi Olarak Duyuruldu!

LG, CES kapsamında tanıtacağı telefonların özelliklerini bugün itibariyle duyurdu. LG K4'ün özellikleri ve detayları haberimizde..

LG, yeni telefonlarının lansmanını yapmadan öncelliklerini resmi olarak bugün duyurdu. 54 x 480 piksel çözünürlüğünü koruyan 5 inçlik bir ekranın yanı sıra 5 megapiksellik çift kameraya sahip. Hem ön hem arka kapağında aynı kameraya yer vermektedir. Gücünü Snapdragon 210 işlemciden alan telefon Adreno 304 grafik birimini bulundurmaktadır. Bunun dışında 1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanı sunmaktadır.

Ayrıca MicroSD desteği sayesinde arttırılabilir bir hafızaya sahiptir. Bununla birlikte kullanıcılar daha iyi bir deneyim yakalamak amacıyla cihazlarının belleğini arttırabilir. 144.76 x 72.6 x 7.9 mm boyutlarına sahip olan telefon 135 gram ağırlığında olup 2500 mAh'lik güçlü bir batarya ile gelmektedir. Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle kutudan çıkan telefon 4G LTE bağlantısını desteklemektedir. 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b / g / n, 3G, GPS, Bluetooth ve mikro USB bulundurur. Siyah ve titan renk seçenekleriyle satışa sunulacak. LG K4'ün fiyatı hakkında henüz net bir bilgi yok. Ancak bu bilgi elimize ulaşır ulaşmaz burada sizlerle paylaşacağız.

Peki siz LG K4 (2017) telefonun özelliklerini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.