LG, OLED Ekrana Geçiyor!

LG patenti, şirketin V ve G serisi arasındaki çizgileri aşan OLED ekranlı telefonu işaret ediyor. Peki yeni telefon nasıl olacak?

LG yeni fikirleri denemekten çekinmiyor. Şirket arka düğmeleri kullanan ilk Android üreticileri arasında yer alıyor. Çift tıklamayla Knock Knock aracılığıyla modüller işlevsellik arasında yerini aldı. Tasarımlarının başarısı değişmekle birlikte biraz farklı birşey denemekle ilgileniyosanız LG'ye yönelebilirsiniz.

Mdüler işlevsellik arasında yer alan LG'nin telefonları farklı tasarımıyla dikkat çekmiştir. Ancak LG'nin artık daha da farklılık yapması gerekiyor. LG V10 ve LG V20 modellerinde yenilik, cihazın üst kısmında ek bir ekran şeklinde geldi. Bu, uygulama kısayolları, son açılan uygulamalar, medya denetimleri, gelecek takvim etkinlikleri, hızlı geçişler ve daha pek çok özellik gibi özelliklere erişmek için kullanılabilir.

V-serisini ön plana çıkaran bir özelliktir ve eğer yakınlarda ortaya çıkarılan bu patent dosyalama gitmek için bir şey olursa, LG yaklaşmakta olan ahizeler üzerinde onu takip etmeye devam edebilir. Hollanda teknoloji sitesi GSMinfo.nl bugün patent başvurusunu keşfetti ve LG V10 ve LG V20 gibi ikinci bir ekran kullanacak bir akıllı telefon tasarım konseptini ortaya koyuyor. Aşağıdaki resimde gösterildiği gibi.

Bununla birlikte, telefon aynı zamanda LG G6'ya benzeyen yakın çerçeveli bir ekrana sahip olacak. Kore Fikri Mülkiyet Hakları Bilgilendirme Servisinde gelen patent, Kasım 2016 tarihlidir ve böyle bir tasarıma sahip bir cihazın piyasaya sunacağını söyleyecek hiçbir şey yoktur.

Ancak tasarım, "rahat" ön tarafa bakan bir kamera yerleşimi de korurken, modern ve uçtan-uca bir görüntüleme imkanı sağladığı için gelecekteki aygıtlarda ev kullanıma uygun olabileceğini düşündürüyor. Bir kez daha, patentin gelmesi gelecek telefonun göstergesi olmasını gerekmiyor ancak gelecekteki bir LG cihazında bunun olasılığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.