LG V20'nin Ülkemizdeki Fiyatı ve Çıkış Tarihi!

Bugün İstanbulda düzenlenen basın toplantısında LG yeni akıllı telefonu LG V20'nin Türkiye satış fiyatını ve satışa sunulacağı tarihi açıkladı...

Dünyanın büyük teknoloji şirketlerinden biri olan LG modüler yapıya sahip olan LG G5 istediği başarıyı elde edemedi. LG G5'te umduğunu bulamayan şirket LG V20'de aynı hataları yapmamak için uğraştı ve şimdiden herkesin beğenisini kazandı.


LG V20 'nin bazı özellikleri;
2 adet arka kamera furyasına LG V20'de katılıyor. LG V20, 16 Megapiksel çözünürlüğünde 29mm büyüklüğünde lensin yer aldığı ve diyafram açıklığı f/1.8 olan ana arka ve 8 Megapiksel çözünürlüğünde 12mm lensli f/2.4 değerinde ikinci bir arka kameraya sahip. OIS desteğine sahip olan LG V20'nin kamerası, fotoğraf ve video konusunda oldukça iddialı. LG V20'nin kamerası 4K video çekiminin yanında sunduğu 24-bit/192kHz kalitesinde ses kayıt özelliği ile ön plana çıkıyor. Cihazın ön kamerası ise 5 Megapiksel çözünürlüğünde. B&O Play sertifikası sayesinde 32-Bit müzik çalarak müzik konusunda da piyasanın en iyilerinden olmaya aday olan LG V20 bu özelliklerini 3.200 mAh kapasiteli batarya ile besliyor.

2x2.15 GHz Kryo ve 2x1.6 GHz Kryo çekirdeklerinin oluşturduğu Snapdragon 820 yonga setinden gücünü alan LG V20, Adreno 530 grafik birimi ile oyunlarda üst düzey bir performans sergiliyor. Cihazın RAM bölümünde ise 4 GB RAM eşlik ediyor. 32 GB ve 64 GB dahili depolama birimi ile gelen LG V20, microSD kart sayesinde 256 GB'a kadar kullanıcılarına hafıza arttırım imkanı sunuyor.

LG'nin daha önceki modeli LG G5'e belirlediği fiyat bir süre gündemi meşkul etmişti. Şirket eleştirileri göz önünde bulundurduğu için yeni telefonu LG V20'yi yüksek döviz kurlarına rağmen LG G5'in fiyatı ile arasındaki mesafeyi koruyor. LG yapmış olduğu basın açıklamasında yeni telefonu LG V20'nin fiyatını ve ülkemize ne zaman geleceğini açıklamış dedi; LG V20'nin 2999TL'den satışa sunulacağı ve telefona sahip olmak iseyen kullanıcılar önümüzdeki haftalarda temin edebilecekler.

Siz LG V20'nin fiyatını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.